Ruckus ZoneFlex H510 Unleashed

Ruckus ZoneFlex H510 - WiFi Standaard Wifi 5 (11ac) - WiFi-frequentieband 2,4GHz & 5GHz - Indoor accespoint met switch
Artikelnummer voorraad referentie: 501771
Gratis verzenden
*

Ruckus ZoneFlex H510 Unleashed

In hotels, appartementsgebouwen en andere multi-woning structuren kan aan draadloze connectiviteit een flink prijskaartje hangen. Dankzij de H510 kunt u een groot aantal bedrade apparaten aansluiten – IPTV settopboxen, IP-telefoons, minibars op het netwerk en nog veel meer – terwijl u een geweldige draadloze ervaring levert.

Het Ruckus H510-wandgemonteerd toegangspunt en switch maakt het gemakkelijk om te voldoen aan de meest veeleisende verbindingseisten in de kamer zonder hoge kosten te maken. Het beschikt over gepatenteerde Ruckus-technologieën om de best presterende Wi-Fi te leveren, gecombineerd met vier Gigabit Ethernet poorten, alles in een slank, onopvallend ontwerp dat discreet kan worden geïnstalleerd over een standaard stopcontacten.

Eigenschappen

- 802.11ac wave2
- 2×2:2
- Dual-band (2.4 + 5 GHz)
- 4 ethernet poorten
- Power over Ethernet (PoE)

Ruckus Unleashed

Ruckus Unleashed is de ideale oplossing voor Wi-Fi in het midden tot kleinzakelijke segment. Ruckus Unleashed maakt het mogelijk om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een controller, waarmee men kosten kan besparen. De access points leveren dezelfde prestaties als de ‘reguliere’ ZoneFlex access points en beschikken hierbij ook over veel Smart Wi-Fi features. Met Unleashed richt Ruckus Wireless zich op het MKB-segment voor Wi-Fi netwerken op één locatie en t/m 500 gebruikers.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
WiFi Access Points
WiFi-frequentieband2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
WiFi Standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi snelheid 2,4 GHz300 Mbps
WiFi snelheid 5 GHz867 Mbps