Ruckus ZoneFlex R510 Unleashed

WiFi 5 indoor access point - WiFi-snelheid: 300 + 867 Mbps - 2x Gigabit LAN - Met ingebouwde controller
Artikelnummer voorraad referentie: 501734
Gratis verzenden
*

Ruckus ZoneFlex R510 Unleashed

De Ruckus Wireless ZoneFlex R510 levert hoge prestaties en betrouwbare 802.11ac draadloze netwerken en verbindingen tegen een concurrerende prijs. Het gaat hier om de no-controller Unleashed versie.

In tegenstelling tot alle andere 802.11ac draadloze oplossingen in zijn klasse wordt de ZoneFlex R510 gecombineerd met gepatenteerde adaptieve antenne technologie en automatische interferentie mitigatie om consistente en voorspelbare prestaties te leveren op langere afstanden.

Een gestroomlijnde en low-profile ontwerp is de Ruckus ZoneFlex R510 speciaal gebouwd voor bedrijven die een betrouwbare hoge snelheid cliënt connectiviteit zoeken. Het is ideaal voor een verscheidenheid van medium density enterprise en hotspot omgevingen, waaronder kleine en middelgrote bedrijven, zoals hotels, winkels en kantoren.

Unleashed

Ruckus Unleashed is de ideale oplossing voor Wi-Fi in het midden tot kleinzakelijke segment. Ruckus Unleashed maakt het mogelijk om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een controller, waarmee men kosten kan besparen. De access points leveren dezelfde prestaties als de ‘reguliere’ ZoneFlex access points en beschikken hierbij ook over veel Smart Wi-Fi features. Met Unleashed richt Ruckus Wireless zich op het MKB-segment voor Wi-Fi netwerken op één locatie en t/m 500 gebruikers.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
WiFi Access Points
WiFi-frequentieband2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
WiFi Standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi snelheid 2,4 GHz300 Mbps
WiFi snelheid 5 GHz867 Mbps