Ruckus ZoneFlex R610 Unleashed

Ruckus ZoneFlex R610 Unleashed - WiFi Standaard Wifi 5 (11ac) - WiFi-frequentieband 2,4GHz & 5GHz - WiFi snelheid 450Mbps + 1300Mbps - Indoor accespoint
Artikelnummer voorraad referentie: 9U1-R610-WW00
Gratis verzenden
*

Ruckus ZoneFlex R610 Unleashed

Drukke binnen locaties zoals klaslokalen, winkels en filialen kunnen de meest uitdagende Wi-Fi-omgevingen zijn. Tientallen gebruikers delen dezelfde drukke RF-spectra en allemaal verwachten ze een snelle en betrouwbare verbindingen. Hoe kun je high-end draadloze ervaringen leveren zonder veel te betalen?

De Ruckus R610 levert de juiste combinatie van prestaties en betaalbaarheid voor locaties met gemiddelde dichtheid. Het biedt snelle 802.11ac-doorvoersnelheden (tot 1900 Mbps), met gepatenteerde Ruckus Wi-Fi-intelligentie om tientallen gebruikers te ondersteunen met een gegarandeerde doorvoer. Ondersteuning van online digitale leermethodes met 30+ studenten per klaslokaal, universitaire collegezalen met HD-videostreams voor tientallen apparaten en meer, voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

Werkt met standaard PoE switches, er zijn dus geen dure switch-upgrades nodig.

Ruckus Unleashed 

Ruckus Unleashed is de ideale oplossing voor Wi-Fi in het midden tot kleinzakelijke segment. Ruckus Unleashed maakt het mogelijk om Smart Wi-Fi te bieden zonder gebruik te maken van een controller, waarmee men kosten kan besparen. De access points leveren dezelfde prestaties als de ‘reguliere’ ZoneFlex access points en beschikken hierbij ook over veel Smart Wi-Fi features. Met Unleashed richt Ruckus Wireless zich op het MKB-segment voor Wi-Fi netwerken op één locatie en t/m 500 gebruikers.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
WiFi Access Points
WiFi Standaard WiFi 5 (11ac)
WiFi-frequentieband2,4 GHz & 5 GHz
Indoor of outdoor Indoor
WiFi snelheid 2,4 GHz450 Mbps
WiFi snelheid 5 GHz1300 Mbps