TP-LINK CPE210

TP-LINK CPE210 - Proccesor Qualcomm Atheros 560MHz CPU, MIPS 74Kc - Geheugen 64 MB DDR2 RAM, 8MB flashgeheugen - WiFi-frequentieband 2.4~2.483 GHz - Outdoor access point
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364071677
Gratis verzenden
*

TP-LINK CPE 210

De CPE210, TP-LINK’s 2.4GHz 300Mbps 9dBi CPE voor buiten, biedt effectieve oplossingen voor draadloze netwerktoepassingen buitenshuis. Dankzij de gecentraliseerde management toepassingen is hij flexibel en ideaal voor point-to-point, point-to-multipoint en Wi-Fi netwerktoepassingen buitenshuis. Professionele prestaties en een gebruikersvriendelijk ontwerp, maakt de CPE210 de ideale keus voor zowel zakelijke als thuis gebruikers.

Enterprise Hardware

Met Qualcomm Atheros enterprise level chipsets, high gain antennes en materiaal van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen behuizing en PoE stroomvoorziening, is de CPE210 speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik en kan hij feilloos functioneren in bijna elk klimaat, met gebruikstemperaturen variërend van -30℃ (-22℉) tot +70 ℃ (158℉).

Geavanceerd Antenne Systeem

Ingebouwde High Gain Dual-gepolariseerde Antenne Toegewijde metalen reflectors verzekeren een hoger bereik en verminderd ruisstoringen.

5km+ Draadloze Dataoverdracht

Speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik, ideaal voor lange afstanden draadloze data overdracht over 5km+, in de praktijk getest.

TP-LINK MAXtream TDMA Technologie

Nu er netwerkschaalvergrotingen zijn en de draadloze concurrentie en botsingen tussen de CPE en basisstations zo enorm zullen zijn dat de daadwerkelijke doorvoer van het netwerk reduceert, heeft dit een serieuze impact op de ervaring van de eindgebruiker. Om deze effecten te verzachten maakt de CPE210 gebruik van MAXtream TDMA Technologie.

Pharos Control – Gecentraliseerd Beheersysteem

CPE210 komt eveneens met een gecentraliseerd beheerderssoftware dat gebruikers erbij helpt om gemakkelijk alle apparaten in hun netwerk van een enkele PC with Pharos Control te beheren. Functies zoals apparaat detectie, status monitoring, firmware upgraden en netwerkonderhoud kan beheerd worden door gebruik te maken van Pharos Control.

PharOS

Het gebruikersvriendelijke web-based beheersysteem staat professionals toe om specifieke configuraties te verrichten.

2.4GHz 300Mbps 9dBi CPE voor buiten CPE210

- Ingebouwde 9dBi Dual-gepolariseerde Directionele Antenne

- 6000V Protectie tegen Blikseminslag

- 15KV ESD Protectie

- AP / Client / Repeater / AP Router / AP Client Router (WISP) operatie modus

- Weerbestendige behuizing

- Passieve PoE Adapter

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
WiFi Access Points
ProcessorQualcomm Atheros 560 MHz CPU, MIPS 74Kc
Geheugen64 MB DDR2 RAM, 8 MB flashgeheugen
WiFi Standaard IEEE 802.11b/g/n (met Pharos MAXtream uitgeschakeld)
WiFi-frequentieband2,4 GHz
Indoor of outdoor Outdoor
WiFi snelheid 2,4 GHz300 Mbps