TP-LINK T1500G-10PS

TP-LINK T1500G-10PS - 8 RJ45 Ports - Geen ventilator - Geen Physical Security Lock
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364080259
Gratis verzenden
*

TP-LINK T1500G-10PS

TP-Link Gigabit Smart Switch T1500G-10PS is uitgerust met 8-gigabit RJ45-poorten en 2 SFP-slots, alle RJ45-poorten ondersteunen de PoE-standaard met een totaal PoE-stroombudget van 53 W en handige PoE-stroombeheerfuncties. De switch biedt hoogwaardige QoS op bedrijfsniveau, handige beveiligingsstrategieën en uitgebreide laag 2-beheerfuncties.

De Gigabit Smart Switch T1500G-10PS van TP-Link is speciaal ontworpen voor de kleine en middelgrote bedrijfsnetwerken die efficiënt netwerkbeheer vereisen. T1500G-10PS wordt geleverd met een uitgebreide set functies, zoals Link Aggregation Group, 802.1Q VLAN, Access Control Lists (ACL), Quality of Service (QoS L2 tot L4), Storm Control en IGMP Snooping om een ​​kleine of middelgrote groot bedrijf met een netwerk dat is afgestemd op groei en tegelijkertijd prestaties en betrouwbaarheid garandeert. Bovendien betekent de gebruiksvriendelijke webbeheerinterface een snellere installatie en configuratie met minder uitvaltijd, wat de ideale oplossing voor uw bedrijfsnetwerk is.

IEEE 802.3af-compatibel Power over Ethernet

De T1500G-10PS ondersteunt 8 poorten van IEEE 802.3af-compatibele PoE en heeft een totale voeding van 53 W om elk 802.3af-compatibel voedingsapparaat van stroom te voorzien. Het is een efficiënte en kosteneffectieve keuze om te werken met draadloze toegangspunten, bewakingscamera's, IP-telefoons en andere PoE-ondersteunde apparaten, terwijl u zich ontdoet van rondlopende kabels of hoogspanningslijnen. Compact en flexibel, de T1500G-10PS is ideaal om PoE flexibel te gebruiken om draadloze toegangspunten of IP-gebaseerde netwerkbewakingscamera's in te zetten voor projecten of kleine bedrijfsnetwerken.

Geavanceerde QoS-functies

Om spraak, data en videodiensten op één netwerk te integreren, past de switch een uitgebreid QoS-beleid toe. De beheerder kan de prioriteit van het verkeer toewijzen op basis van verschillende middelen, waaronder poortprioriteit, 802.1P-prioriteit en DSCP-prioriteit, om ervoor te zorgen dat spraak en video altijd helder, soepel en jittervrij zijn. In combinatie met het spraak-VLAN dat de switch ondersteunt, zullen de spraaktoepassingen veel soepeler werken.

Overvloedige Layer 2-functies

Voor meer toepassing van laag 2 switches ondersteunt de T1500G-10PS een complete reeks laag 2 functies, waaronder 802.1Q tag VLAN, poortisolatie, poortspiegeling, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control-functie. Bovendien bieden de switches geavanceerde functies voor netwerkonderhoud, zoals Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping. IGMP Snooping zorgt ervoor dat de switch de multicast-stream op intelligente wijze alleen doorstuurt naar de juiste abonnees, terwijl IGMP-beperking en -filtering elke abonnee op poortniveau beperkt om ongeautoriseerde multicast-toegang te voorkomen.

Functies voor beheer op bedrijfsniveau

T1500G-10PS is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Het ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaardbeheerfuncties, zoals intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI) of industriestandaard Command Line Interface (CLI). Dankzij SNMP (v1/2/3) en RMON-ondersteuning kan de switch worden gepold voor waardevolle statusinformatie en kan traps worden verzonden bij abnormale gebeurtenissen.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten8 poorten
Rack MountableNee
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockNee