TP-LINK T1600G-28TS

TP-LINK T1600G-28TS - 24 RJ45 Ports - Geen ventilator - Physical Security Lock Ja
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364091972
Gratis verzenden
*

TP-LINK T1600g-28TS

De JetStream Gigabit Smart Switch T1600G-28TS van TP-Link is een kostenefficiënte oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die goede prestaties levert, voorzien is van krachtige L2 en L2+ functies zoals static routing, QoS op ondernemingsniveau en handige beveiligingsstrategieën. De T1600G-28TS is uitgerust met 24 gigabit RJ45 poorten, 4 SFP-sleuven en ondersteunt meerdere handige functies. Static Routing helpt bij het sturen van intern verkeer zodat er efficiënter gebruik wordt gemaakt van netwerkbronnen. De functie Storm Control beschermt tegen broadcasting, multicasting en unknown unicast storm. Quality of Service (QoS, L2 t/m L4) biedt een verbeterd beheer van het verkeer zodat uw gegevens sneller en soepeler overgebracht worden. Verder zorgt de web-based beheerinterface samen met SNMP, RMON en Dual Image voor een snellere installatie en configuratie en minder storingstijd. Voor werkgroepen en afdelingen die een prijsgevoelige L2/L2+ switch en gigabit vermogen nodig hebben, is de JetStream Gigabit Smart Switch T1600G-28TS van TP-Link de ideale oplossing.

Geavanceerde QoS functies

Voor de integratie van spraak, gegevens en video op één netwerk gebruikt de switch een rijk QoS beleid. De beheerder kan prioriteiten aan het verkeer toewijzen met behulp van diverse functies, zoals Port Priority, 802.1P Priority en DSCP Priority, zodat spraak- en videodiensten altijd helder, soepel en storingsvrij verlopen. Dankzij het spraak-VLAN dat door de switch wordt ondersteund, werken spraaktoepassingen veel soepeler.

Talrijke L2 en L2+ Functies

De TL-SL2452 ondersteunt een complete reeks L2 functies, waaronder 802.1Q tag VLAN, Port Isolation, IP-MAC-Port Binding, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Group en 802.3x Flow Control ten behoeve van meer toepassingsmogelijkheden van L2 switches. Daarnaast beschikt de switch over uitgebreide functies voor netwerkonderhoud, zoals Loop Back Detection, Cable Diagnostics en IGMP Snooping. IGMP Snooping zorgt ervoor dat de switch de multicast stream alleen naar de juiste gebruikers doorstuurt, terwijl IGMP throttling & filtering elke gebruiker tot een bepaald poortniveau beperkt om ongeoorloofde toegang tot multicasting te voorkomen. Bovendien ondersteunt de T1600G-28TS de L2+ functie static routing, wat een eenvoudige manier is om het netwerk te segmenteren met interne routing via de switch en helpt om het netwerkverkeer efficiënter te gebruiken.

IPv6 ondersteuning

De T1600G-28TS ondersteunt verschillende IPv6 functies, zoals Dual IPv4/IPv6 Stack, MLD Snooping, Path Maximum Transmission Unit (PMTU) Discovery en IPv6 Neighbor Discovery.

Beheerfuncties op ondernemingsniveau

T1600G-28TS is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Hij ondersteunt diverse gebruiksvriendelijke standaard beheerfuncties, zoals de intuïtieve web-based Graphical User Interface (GUI), of Command Line Interface(CLI), SNMP (v1/2/3) en RMON zodat waardevolle statusinformatie bij de switch kan worden opgevraagd en bij abnormale gebeurtenissen traps worden verzonden. Ook ondersteunt hij Dual Image, wat zorgt voor minder storingstijd van de switches wanneer de image wordt geupdate/gedowngrade.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten24 poorten
Rack MountableJa
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockJa