TP-LINK T1700G-28TQ

TP-LINK T1700G-28TQ - 24 RJ45 Ports - Fanless Network Switch - Physical Security Lock Ja - Montage Rack Mountable
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364094560
Gratis verzenden
*

Physical Stacking

Met True Physical Stacking Technology kunnen maximaal zes T1700G-28TQ-eenheden worden gestapeld met een enkel IP-adres. Dit biedt verbeterde schaalbaarheid, eenvoudig beheer en verhoogde redundantie voor implementatie met hoge dichtheid. Het ondersteunt ook een efficiënte netwerkuitbreiding in de toekomst.

Ontwerp zonder ventilator voor stille werking

De T1700G-28TQ maakt gebruik van een ontwerp zonder ventilator, waardoor de hoeveelheid omgevingsgeluid in uw kantoor wordt verminderd. Het verwijderen van de ventilator vermindert ook het stroomverbruik en helpt u bij het bouwen van een kosteneffectiever netwerk.

Software Functies

L2+ Statische Routering: Dankzij eenvoudige netwerksegmentatie, met interne routering via de switch, kunnen apparaten in verschillende VLAN's/subnetten met elkaar communiceren en wordt de stroom van netwerkverkeer efficiënter.

Overvloedige L2 Functies: Apparaten uit de T1700-serie zijn uitgerust met een volledige reeks L2-functies die voldoen aan uw huidige en toekomstige behoeften op het gebied van uniforme netwerken en mobiliteit.  

- 802.1Q/MAC/Protocol/Privé VLAN1  

- Linkaggregatiegroep (LAG)  

- IGMP & MLD Snooping  

- Multicast-VLAN

Robuuste beveiligingsstrategieën: Ondersteuning voor tal van beveiligingsstrategieën stelt u in staat een veilig, verenigd netwerk te creëren door ongeautoriseerde toegang, externe aanvallen en malware-infiltratie te voorkomen.  

- Access Control (ACL)  

- DHCP-snooping  

- 802.1x-verificatie  

- IP-MAC-poortbinding

Uitgebreide QoS-functies: Geavanceerde bedieningselementen zorgen voor geoptimaliseerde netwerkprestaties en efficiënte levering van tijdgevoelig verkeer. 

- Port-Based or 802.1p-Based Prioritization

- Layer 3-Based (DSCP) Prioritization

- Rate Limit

- Voice VLAN

IPv6-ondersteuning: De T1700-serie biedt uitgebreide IPv6-functies, waaronder IPv6-beheer, statische routering, ACL en QoS2, die de overgang naar een IPv6-gebaseerd netwerk vergemakkelijken en de waarde van uw investering beschermen.

Dual image: Dual image-firmware vermindert de downtime wanneer de firmware wordt bijgewerkt. De back-upafbeelding wordt ook geactiveerd in het geval dat er een fout optreedt op de actieve afbeelding.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten24 poorten
Rack MountableJa
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockJa