TP-LINK T2500G-10TS

TP-LINK T2500G-10TS - 8 RJ45 Ports - Geen ventilator - Physical Security Lock Ja - Rack Mountable
Artikelnummer voorraad referentie: 6935364098490
Gratis verzenden
*

TP-LINK T2500g-10TS

De T2500G-10TS van TP-Link is ontworpen voor werkgroepen en afdelingen en biedt een volledige set laag 2 beheerfuncties. Het levert maximale doorvoer waar u het nodig hebt aan krachtige werkgroepen aan de rand van het netwerk, of als backbone voor gigabit-switches en snelle servers die veeleisende kleine netwerken vereisen. Bovendien is de T2500G-10TS-switch ook uitgerust met 2 SFP slots, waardoor u meer netwerkflexibiliteit krijgt.
De T2500G-10TS is exclusief ontworpen voor de netwerkbehoeften van groeiende bedrijven, met een uitgebreide reeks beheerfuncties en beveiligingsfuncties. Deze TP-Link-producten zijn kosteneffectief voor kleine en middelgrote bedrijven, waardoor ze ideale netwerkoplossingen zijn.

Overvloedige L2 functies

De T2500G-10TS ondersteunt een complete reeks L2 functies, waaronder 802.1Q VLAN, QinQ, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control-functie. Daarnaast biedt de switch geavanceerde functies voor netwerkonderhoud, waaronder LoopBack-detectie en kabeldiagnose. IGMP Snooping zorgt voor intelligent doorsturen van de multicast-stream naar alleen de juiste abonnees, terwijl IGMP beperking en filtering elke abonnee op poortniveau beperkt om ongeautoriseerde multicast toegang te voorkomen.

Veilig Netwerken

De T2500G-10TS ondersteunt een complete reeks L2 functies, waaronder 802.1Q VLAN, QinQ, Port Mirroring, STP/RSTP/MSTP, Link Aggregation Control Protocol en 802.3x Flow Control-functie. Daarnaast biedt de switch geavanceerde functies voor netwerkonderhoud, waaronder LoopBack-detectie en kabeldiagnose. IGMP Snooping zorgt voor intelligent doorsturen van de multicast stream naar alleen de juiste abonnees, terwijl IGMP beperking en filtering elke abonnee op poortniveau beperkt om ongeautoriseerde multicast-toegang te voorkomen.

Geavanceerde QoS-functies

Om spraak, data en videodiensten in één netwerk te integreren, ondersteunt de T2500G-10TS een uitgebreid QoS beleid. De beheerder kan de prioriteit van het verkeer toewijzen op basis van verschillende middelen, waaronder poortprioriteit, 802.1p prioriteit en DSCP-prioriteit, om ervoor te zorgen dat spraak en video altijd helder, soepel en jittervrij zijn. In combinatie met het spraak-VLAN dat de switch ondersteunt, zullen de spraaktoepassingen veel soepeler werken.

Functies voor beheer op bedrijfsniveau

T2500G-10TS is eenvoudig te gebruiken en te beheren. Het ondersteunt verschillende gebruiksvriendelijke standaardbeheerfuncties, zoals de intuïtieve webgebaseerde grafische gebruikersinterface (GUI) of de industriestandaard Command Line Interface (CLI), ofwel administratieverkeer kan worden beschermd via SSL of SSH coderingen. Dankzij SNMP (v1/v2c/v3) en RMON-ondersteuning kan de switch worden opgevraagd voor waardevolle statusinformatie en kan traps worden verzonden bij abnormale gebeurtenissen. En het ondersteunt ook Dual Image, wat zorgt voor minder uitvaltijd voor de switches wanneer het image wordt geüpgraded/gedowngraded.

Product specificaties
Attribuut naamAttribuut waarde
Network Switches
Aantal poorten8 poorten
Rack MountableJa
Ventilator AantalGeen
Physical Security LockJa